Eén geïntegreerde business software oplossing om uw resultaten te maximaliseren! Probeer 30 DAGEN GRATIS

Goodbye Frustration
Hello Inspiration!

OneBizz; de smart business software, die de beste business tools van Microsoft combineert met de beste klantondersteuning van lokale en ervaren partners.

Bekijk de video

Alles-in-één business software

OneBizz combineert de kracht van het zakelijke softwareportfolio van Microsoft: Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics ERP (NAV), in één enkele, eenvoudig te gebruiken oplossing.

Zorgeloze implementatie

Ongeacht wat voor type bedrijf u heeft, de implementatie van bedrijfssoftware is een cruciaal project dat met de nodige toewijding en aandacht moet worden uitgevoerd. Met OneBizz kunt u al binnen 2 dagen aan de slag.

Support van lokale partners

OneBizz wordt uitsluitend geleverd en geïmplementeerd door lokale partners welke uw business begrijpen en uitgebreide kennis hebben van uw industrie en markt.

Vind uw lokale partner.

Alle zakelijke tools die u nodig heeft

Hello communication

Hello communication

Er zijn veel verschillende manieren om te communiceren: per e-mail, telefonisch, via een online vergadering en via sociale media. OneBizz maakt het eenvoudig om vanuit één portal via verschillende communicatiemiddelen te communiceren met uw klant.

Hello information

Hello information

Iedere gebruiker heeft in OneBizz een eigen rol gebaseerd dashboard. Dit dashboard biedt toegang tot gemeenschappelijke processen, taken en rol gebaseerde informatie. Met het overzicht van alle relevante activiteiten en informatie in één dashboard kan de gebruiker gemakkelijk prioriteit aan het werk geven, betere beslissingen nemen en zich richten op het werk dat er echt toe doet.

Hello collaboration

Hello collaboration

We leven en werken in een competitieve kenniseconomie waar tijd geld is. Het delen van up-to-date informatie met uw collega's en klanten is van levensbelang. OneBizz biedt de juiste tools, zoals het delen van kennis via uw document management systeem, via sociale media of door middel van online vergaderen.

Stel je ideale pakket samen

Bij OneBizz kan je zelf je ideale pakket samenstellen: Combineer OneBizz 365 met bijvoorbeeld OneBizz CRM en/of OneBizz ERP. Je betaalt alleen voor de functies die je nodig hebt een vast bedrag per gebruiker. Alle combinaties zijn volledig geïntegreerd, je blijft dus met één systeem werken, wel zo makkelijk. Als je met OneBizz 365 start kan je altijd OneBizz CRM en/of OneBizz ERP aansluiten op het moment dat je het nodig hebt.

White papers

Neem een kijkje in onze white paper bibliotheek. U vindt hier diverse handige white papers, brochures en andere downloads.

Ga naar de white papers.Webinars

OneBizz organiseert diverse webinars, u kunt zich gratis aanmelden voor deze interactive webinars. Als u de webinars niet live kunt bijwonen dan kunt u opgenomen webinars bekijken wanneer u wilt.

Bekijk hier de webinars.Probeer OneBizz 30 dagen gratis!

Meld u hieronder aan voor een gratis proefperiode en ontdek alle voordelen van OneBizz.