• OneBizz maakt het gebruik van Dynamics 365 Business Central eenvoudiger.

    OneBizz Finanncials

Met OneBizz snel aan de slag met
Microsoft Dynamics 365 Business Central

U wilt gebruik maken van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een prima keuze. Maar waar moet u nu starten? Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Dynamics 365 Business Central, waardoor u zich kunt afvragen, heb ik dit wel allemaal nodig en hoe maak ik hierin de juiste keuze?

OneBizz for Dynamics Financials

Iedereen snel aan de slag

OneBizz for Dynamics 365 Business Central voegt extra functies en mogelijkheden toe aan de al uitgebreide functionaliteit van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit zijn zaken als:

  • Eenvoudigere migratie naar Dynamics 365 Business Central;
  • Additionele voorgedefinieerde financiële processen en rapportages;
  • Extra functionaliteiten voor urenverantwoording;
  • Uitgebreidere functionaliteit voor projectadministratie;
  • Geavanceerde scanning van facturen (optioneel);
  • Advanced Banking (optioneel).

Ook voor OneBizz for Dynamics 365 Business Central is ons online trainingsprogramma beschikbaar. Zodat iedereen snel aan de slag kan.

“Mijn business software moet me niet frustreren maar inspireren”

Tribes
TribesEduard Schaepman

“OneBizz zorgt dat wij ons kunnen concentreren op de business in de wetenschap dat alles goed geregeld is en blijft”

“We willen werken met een leverancier die beschikt over een breed ecosysteem, omdat we sterk geloven in de ontwikkeling van apps met third parties. Bij OneBizz is dit het geval.”

Efficiënter

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Business Central?

Snel aan de slag

In het installatiescherm van OneBizz leggen wij u een aantal vragen voor over uw branche, uw bedrijfsprocessen en uw organisatie. Daarmee wordt uw Dynamics 365 Business Central basisinrichting bepaald. De vragen zijn binnen een uur te beantwoorden, eventueel met behulp van een expert. Wat volgt is de automatische implementatie waarbij zaken als BTW, grootboekrekeningschema, betalingscondities al kant en klaar voor u zijn ingericht. Zo kunt u snel aan de slag zonder dure consultants.

Snel-aan-de-slag

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Business Central?

Eenvoudig te leren

Uw dashboard laat u direct uw belangrijkste taken zien inclusief de belangrijkste KPI’s. Het Help- & Trainingsscherm geeft u de nodige ondersteuning. U vindt hier videomateriaal over de basismogelijkheden van Dynamics 365 Business Central en instructiemateriaal voor het importeren van uw stamgegevens.

Eenvoudig-in-gebruik

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Business Central?

Makkelijk in gebruik

OneBizz wijst zichzelf en levert precies wat u nodig heeft: alle functionaliteiten, data en documenten beschikbaar op een persoonlijk dashboard, afgestemd op de medewerker. Beschikbaar voor pc, tablet en smartphone.

OneBizz Just wait

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Business Central?

Efficiënter

Het persoonlijke dashboard van OneBizz for Dynamics 365 Business Central is het startpunt voor al uw werk en biedt als extra functionaliteit een geconsolideerd overzicht van uw financiële gegevens. Zo weet u altijd hoe u er voor staat.
OneBizz for Dynamics 365 Business Central werkt met voorgedefinieerde financiële processen en rapportages. Functionaliteit die u veel gebruikt is door ons al ingericht waardoor u tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

overleg

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Business Central?

Productiever

OneBizz biedt extra functionaliteit om uw werk eenvoudiger en beter te maken. Dat vindt u bijvoorbeeld terug in functionaliteit voor uw branche zoals uitgebreidere projectadministratie en urenverantwoording. Resellers van OneBizz kunnen eenvoudig branchespecifieke oplossingen toevoegen. Vertrekpunt voor ons is dat u hiermee een productiviteitsverbetering realiseert. Wij laten ons daarbij graag inspireren door uw behoefte.