• OneBizz maakt het gebruik van Dynamics 365 Sales eenvoudiger.

    OneBizz For Sales

Met OneBizz snel aan de slag met
Microsoft Dynamics 365 Sales.

U wilt gebruik maken van Microsoft Dynamics 365 Sales. Een prima keuze. Maar waar moet u nu starten? Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Dynamics 365 Sales, waardoor u zich kunt afvragen, heb ik dit wel allemaal nodig en hoe maak ik hierin de juiste keuze?

OneBizz productivity met Sales

Iedereen snel aan de slag

OneBizz for Dynamics 365 Sales is een eenvoudige en betaalbare manier om snel aan de slag te gaan met Dynamics 365 Sales. U heeft geen dure consultant nodig om Dynamics 365 Sales in te richten. Daarnaast leveren wij u een online trainingsprogramma, zodat iedereen snel kan starten.

Daarnaast biedt OneBizz for Dynamics 365 Sales u bijvoorbeeld:

  • Aangepaste eenvoudige menu’s;
  • Voorgeconfigureerde templates;
  • Integratie met Office 365;
  • Instructievideo’s voor gebruik van basisfunctionaliteiten;
  • Gebruikersforum voor complexere vraagstukken.

“OneBizz for Dynamics 365 Sales maakt processen simpel en transparant.”

“Als je de beste wilt zijn heb je ‘change agents’ nodig. OneBizz is zo’n change agent voor ons. En geeft ons direct een voorsprong.”

Dankzij OneBizz hebben onze externe vertegenwoordigers alle informatie om op de behoefte van de klanten in te spelen.”

Efficiënter

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Sales?

Snel aan de slag

Na uw bestelling ontvangt u een vragenlijst. Deze vragen gaan over uw verkoop- en serviceprocessen. Na het beantwoorden van deze vragen wordt de Dynamics 365 Sales procesinrichting voor u uitgerold waardoor u normaliter binnen een uur aan de slag kunt.

Snel-aan-de-slag

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Sales?

Eenvoudig te leren

In het Help & Training-scherm vindt u verschillende instructievideo’s over de basisfunctionaliteiten van Dynamics 365 Sales, maar bijvoorbeeld ook over het importeren van masterdata. Voor complexere vragen kunt u via het beschikbare gebruikersforum altijd een Dynamics 365 professional raadplegen.

Eenvoudig-in-gebruik

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Sales?

Makkelijk in gebruik

OneBizz wijst zichzelf en levert precies wat u nodig heeft. Alle functionaliteiten, data en documenten zijn beschikbaar op een persoonlijk dashboard, afgestemd op de verkoopmedewerker. Beschikbaar voor pc, tablet en smartphone.

OneBizz Just wait

Waarom OneBizz for Dynamics 365 Sales?

Efficiënter

OneBizz for Dynamics 365 Sales is kant en klaar voor gebruik. Door aangepaste en vereenvoudigde menu’s en voorgeconfigureerde templates kunt u makkelijk uw weg vinden en efficiënter werken.

Goede basis

Met OneBizz kunt u snel aan de slag met Microsoft Dynamics 365 Sales. Tijdens de uitrol vindt er een volledige integratie plaats met Office 365 en Onebizz for Dynamics 365 Sales. Optimaal toegespitst op uw bedrijfsprocessen, betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

Wilt u direct starten met OneBizz for Dynamics 365 Sales?
Neem dan contact op met uw Microsoft reseller.