• OneBizz maakt het gebruik van Microsoft Office 365 eenvoudiger.

    onebizzbg

Haal het maximale uit Microsoft Office 365

Met OneBizz omarmt u het nieuwe werken. U leert gaandeweg omgaan met nieuwe functionaliteiten. Daarnaast biedt OneBizz elke medewerker een eigen dashboard waar persoonlijke functionaliteiten, data en informatie bij elkaar komt. U krijgt precies wat u nodig hebt, niet meer en niet minder. Uw werkplek is persoonlijk, doelmatig en veilig. Zelfs een actuele back-up is verzorgd. Zo heeft u uw informatie en bestanden altijd beschikbaar vanaf ieder apparaat, of dat nu een pc, een tablet of een smartphone is.

OneBizz Dashboard

Iedereen snel aan de slag

  • Volledig ingerichte SharePoint omgeving: veilig opslaan en delen van informatie. SharePoint zit standaard in Office 365 maar veel bedrijven doen niets met deze nuttige functionaliteit. Dit kan komen door onwetendheid of omdat de inrichting complex is. Hoe dan ook, in OneBizz for Office 365 is de inrichting en configuratie al voor u geregeld.
  • Rol gebaseerde dashboards: uw persoonlijke werkomgeving overzichtelijk samengebracht op één scherm.
  • Basisfunctionaliteit van Dynamics 365 Sales: een simpele CRM oplossing die direct toepasbaar is voor uw salesorganisatie. Relatiebeheer en inzicht in uw verkoopkansen is een extra functionaliteit die u alleen binnen OneBizz vindt.

Daarnaast biedt OneBizz:

  • Instructievideo’s, onlinetrainingen en een gebruikersforum om u snel op weg te helpen.
  • Eenvoudig beheer van uw rollen, rechten en licenties.

Met OneBizz brengt u Office 365, Dynamics 365 en data op een simpele wijze bij elkaar. U leert stapsgewijs gebruik te maken van nieuwe functionaliteiten. En dat alles met de bekende en vertrouwde Microsoft gebruikerservaring.

Door het gebruik van OneBizz is alles gedekt in één oplossing en overal te benaderen vanuit de cloud en kan ik dus overal mijn documenten benaderen.”

Purple Connect
Purple Connect Maarten Ijkelenstam

“We hebben één gezamenlijke plek waar alles gebeurt en gegevens worden verzameld”

Bross in Aktie

“Zonder OneBizz kunnen wij ons werk niet doen.”

“OneBizz is voor ons duidelijk een business tool en geen IT tool”

Efficiënter

Waarom Onebizz for Office 365?

Snel aan de slag

OneBizz werkt met vooraf gedefinieerde rollen en rechten waardoor de geautomatiseerde uitrol een fluitje van een cent is. Ter vergelijk: een gelijkwaardige uitrol van SharePoint kost u al gauw enkele dagen dure consultancy.

Snel-aan-de-slag

Waarom Onebizz for Office 365?

Eenvoudig te leren

OneBizz helpt u in het geleidelijk leren en adopteren van de vele mogelijkheden van Office 365 en Dynamics 365. Bepaal zelf welke functionaliteiten u wilt leren en waar u hulp bij wenst te ontvangen.

Eenvoudig-in-gebruik

Waarom Onebizz for Office 365?

Makkelijk in gebruik

OneBizz wijst zichzelf en levert precies wat u nodig heeft: alle functionaliteiten, data en documenten beschikbaar op een persoonlijk dashboard, afgestemd op de medewerker én onafhankelijk van het soort apparaat (laptop, tablet of smartphone).

Hoe kunt u starten?

Als u al overtuigd bent kunt u eenvoudig optekenen en snel profiteren van de voordelen van OneBizz. Heeft u nog twijfels? Maak dan gebruik van onze 3 maanden gratis OneBizz for Office 365. Tijdens deze periode krijgt u de Office 365 functionaliteit en de extra basisfunctionaliteit van Dynamics 365 Sales aangeboden via het OneBizz platform. Zo heeft u alle kans om kosteloos en zonder verplichtingen te ervaren wat OneBizz voor u kan betekenen. En als – en we zeggen met nadruk als – OneBizz u toch niet bevalt dan kunt u na 3 maanden eenvoudig weer afscheid nemen. Wij zetten OneBizz dan automatisch uit zonder dat u daarbij data verliest. Het enige wat u verliest is het gemak van OneBizz.

Overtuig uzelf en vraag uw Office 365 reseller om OneBizz voor u aan te zetten. Ervaar vervolgens zelf hoe eenvoudig het werkt en welke voordelen het voor u biedt.

Wilt u direct starten met OneBizz for Office 365?
Neem dan contact op met uw Microsoft reseller.